No tak jo, ukecali jste mě, budeme cvičit

Než začneme, tak si ujasníme pár věcí:

1) Radit cviky pouhým popisem je velmi složité a já osobně to nerada dělám - nemůžu opravit chyby. A správné provedení je alfou a omegou úspěchu. Na druhou stranu si říkám, že trochu odreagování v tuto dobu potřebujeme a možná, že to někoho z vás donutí zajít k opravdickému fyzioterapeutovi, aby vás naučil víc než základy.

2) Je to řehole. První měsíc vám to vůbec nepůjde. Můžou se zhoršit chronické bolesti, které máte. Důvodem je to, že začneme pracovat s velmi nestabilním systémem, který se s novým nácvikem ještě víc rozjebe. Ale vydržte. Ono se to zlepší.

3) Nezhubnete. Ale pokud budete trpěliví a nevybodnete se na to, zlepší se vám držení těla a dýchání. A bude vám líp.

4) Když vám to nebude dělat dobře, necvičte to. Pokud jste z Prahy tak se můžeme domluvit, že si zaplatíte u mě v ambulanci zácvik a já vás to naučím.

5) Jakékoliv nemístné kecy, poznámky mimo, rady typu "děláte to blbě" bez milosti blokuju. Nebude to ideální, ale, jak už jsem psala, možná že to bude pro někoho z vás první impuls k tomu naučit se pořádně starat o svůj pohybový systém.

Máte ke mě dveře otevřené, když to alespoň někoho namotivuje k rehabilitačnímu cvičení, budu nejšťastnější drAK rehabiliťák na světě.

Nemám ráda, když jsou věci zadarmo. Člověk si toho neváží.

Takže. Pokud to myslíte vážně, vražte do toho nějaké peníze - pošlete jednorázově 200 Kč na charitativní účet.

110889787/0300; VS 3302

Nebo QR code:


Vy budete mít motivaci cvičit, a já budu mít motivaci dělat to co nejlépe, abych vás nezklamala a abych vybrala co nejvíce peněz na Ukrajinu.

4 týdny, tři, čtyři cviky týdně. Takže budete mít sestavu na 15 - 20 minut.



09. 04. 2022
Nové články ↖